Dag 19 – Sammanfattning, tävlingar och strandmys

Dagen började med att K:2orna kom in sjungandes den fantastiske och välkända låt My heart will go on med Celine Dion som även finns med i Titanic. Vissa var lite sega upp ur sängen men vi tog oss till frukosten. Efter frukosten så hade vi morgonsamling och läste ett kapitel ur Undercentralen och därefter var det lektion.

IMG_4716På lektionen så repeterade vi hela Con Dios och Klas svarade på alla frågor som var kvar i frågelådan. Klas skrev även upp på tavlan vad som skulle hända de nästkommande dagarna tills avslutningen. Efter det avslutade Klas vår sista lektion på detta konfirmationsläger.

 

IMG_4804IMG_4857Sedan var det lunch som då var raggmunkar och sylt. Efter lunchen städade vi våra rum och resten av annexet och fjällstationen. Klockan 14:30 så gav vi oss iväg mot fotbollsplanen för vår sista fotbollsmatch som konfirmander.Vi körde även doppboll men det missade våra skadade konfirmander som fick åka tillbaka i minibussen.

IMG_4939IMG_4940Då vi hade kommit tillbaka från fotbollen så var det middag på en gång och till middag var det kyckling och ris. Efter middagen hade vi lite lekar nere i gympasalen och lag Glenn var vinnare i frågesportstävlingen. Vi körde även Kalle Kaos (man slår tärning, letar efter lappar som ger uppdrag) och där var det väldigt kämpigt på sista frågan, men några roliga sagor blev det.

Efter det fick vi packa badkläder, vattenflaska och varma kläder. Det enda vi visste var att vi skulle grilla, vi visste inte vart eller något annat så vi satte oss i bussarna och åkte till Solberg och badade och grillade hamburgare. Vissa åt mer än andra (Emma som vanligt). När vi hade badat och grillat färdigt så åkte vi tillbaka och då var det mys och pingis som gällde nere i gympasalen och klockan 01:00 så låg alla i sängarna.

Under natten så har det hunnit blivit lite pranks, som t.ex. skor i flaggstången, kläder vid killarnas toalett så en kille trodde det var en annan kille som skulle till toan men hade hunnit somna på vägen dit m.m.

Tack och hej, leverpastej! Emma & Hugo

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.