Dag 21 – Främlingar, spex och dopandakt

Vi väcktes som vanligt av K2:orna, den här gången till låten Best day of my life. Vi steg lydigt och snällt upp vid första väckningen. Vi tuggade i oss frukosten och skyndade oss upp till kyrksalen för att öva. Vad vi övade på kommer ni ALDRIG få reda på MOHAHAHAHA…!

IMG_5226Kl. 12 när övningen var över och det var dags för lunch, överfölls vi av vilda främlingar som påstod att de var vår familj. 😉 Ändrade planer gjorde att vi inte kunde åka till Ruttjebäcken så vi fick lite extra tid att planera vår utmärkta imitering av ledarna och K2:orna.

 

Kl. 3 var det dags för en tipsrunda om oss konfirmander som K2:orna satt upp. Det fanns två rundor en kort och en lite längre. Vi konfirmander hade självklart alla rätt. J

IMG_5238 IMG_5253

Efter den underbara middagen samlades vi alla i kyrksalen. Vi gick igenom svaren på tipsrundan och vi och ledarna framförde våra versioner av varandra under dessa 3 veckor. Vi tittade även på filmer från hela lägret.

IMG_5482Alla människor vandrade eller åkte bil ner till Umeälven för att ha andakt. Johannes, Vidar och Amanda döptes och det fanns även möjlighet att bekräfta sitt dop. Samtidigt som vi sjöng de vackra sånger som är ur vårt lovsångshäfte.

 

IMG_5410 IMG_5460 IMG_5432 IMG_5420

IMG_5548Sedan tog vi oss upp till huset igen där speciella kvällsfikat lockade. Det blev smörgåstårta!! 😀 Efter det hade vi en sista kvällssamling innan vi gick upp till annexet för att sova vår sista natt på fjällkonfa….

//Signe S & Amanda

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.