Dag 17 – Norge, kär & galen och Euphoria

Dagen började med den vanliga väckningen av de galna k2:orna, idag var det Euphoria av IMG_4457Loreen som vrålades ut i hela annexet. Frukost hände som vanligt och följdes av ett kapitel av Undercentralen.

På lektionen pratade pastor Karlsson och pastor Bertilsson om församlingar och hur det inte är byggnaden eller musikerna som gör en församling till det den är, det är istället vi, medlemmarna i församlingen som bygger upp den. Från de glada tanterna och de energifyllda gubbarna som dricker alldeles för mycket kaffe till de fikakrävande tonåringarna och de galna småbarnen. Tillsammans gick vi sedan till den efterlängtade och mycket goda korven med mos, lagad av vår kära Kerstin.

Efter lunchen åkte vi till det fabulösa landet Norge för att ta en kortare vandringstur upp i bergen, under fikapausen lärde André oss hur man flörtar i Norge, det bästa sättet att vinna över någon visade sig vara att kasta småsten på den.

IMG_4465 IMG_4529 IMG_4516 IMG_4468

Till den någorlunda försenade middagen serverades pasta och köttfärssås, lektionen började därför 18:30 istället för det vanliga 18:00. Men lektionen blev ändå minst lika rolig, namnet var ju kär och galen så ni kan gissa vad vi pratade om. Vi började med att kolla på en film om bibelns syn på bl.a. relationer och slutade med en frågepanel bestående av Sayuri, Sverker, André, Alvina, Linnea och Klas. Den sistnämnde glömde alltid bort när det var hans tur och frågorna var allt från hur man blir en trollkarl till guds syn på sex innan äktenskap.

Andakten leddes av Sayuri och sedan var dagen som vanligt och tur nog slut.

Hej hopp i lingonskogen!

//Noa och Jonny

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.