Dag 16 – Förtroende, fall och finandakt

Sverker väckte oss och till vår besvikelse blev det ingen väckning K2 style. Vi åt sedan frukost, lika god som vanligt men med ny kock. Därefter lyssnade vi på när Sverker läste upp vårt dagliga kapitel av Undercentralen.

IMG_4390IMG_4414Under lektionen pratade vi om döden, helvetet och himmelriket. Efter lektionen åt vi fisk och potatis till lunch. Vi blev tillsagda att ta på oss bra utekläder och samlades på gården. Vi delades upp i två grupper och den ena gjorde spindelnätet (ett nät av med hål som konfirmanderna skulle ta sig igenom, varje hål får bara användas en gång) och den andra gjorde stocken och sedan bytte vi. Efter det samlades vi på baksidan och la oss på två rader med våra huvuden mot varandra och bar en person i taget över. Därefter gjorde vi några övningar där vi lät oss falla baklänges och lät resten av gruppen fånga oss, både i en liten cirkel, men det svåraste var när vi skulle falla från ett bord ner i armarna på de andra. Sist hade vi en övning där vi valde bilder och förklarade varför de påminner en om en själv.

IMG_4339 IMG_4356

IMG_4421_2Vi åt kvällsfika och gick sedan upp till kvällsandakten. Idag var andakten lite speciell – det fanns många olika stationer att välja mellan såsom ljuständnin, nattvard, bönelappar, förbön, måla och massa mer. Det berörde på många sätt, en fin stund!

 

//Vidar och Sara

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.