Dag 5 – Bibeläventyret, skidhyrning och popcorn

IMG_1945

Vissa är trötta på morgnarna, undrar varför..

Vi väcktes upp av K2:ornas ljuva stämmor när de kom in dansande till wake me up med Avicci, några konfirmander höll inte med sången. Sedan drog vi oss ner till frukosten och Andres lektioner om gamla testamentet. Vi fick lära oss om länderna Assyrien, Babylonien och Persien, profeterna Jona och Daniel och drottning Ester. Sedan fick vi repetera vad vi hade lärt oss tidigare i veckan.

Därefter var det lunch, vi fick gulaschsoppa och pastagratäng. Vi åkte kl 1 med bussen för att hyra skid-utrustning för imorgon. Det tog ett tag, under tiden roade k2:orna oss med galna lekar. Ingen följde reglerna på under hökens vingar. Vi fick några mindre skador men inget allvarligt..

IMG_1987IMG_1972

IMG_2037

Bussarna fulla med skidutrustning för morgondagen.

 

IMG_2060Sedan åkte vi hem till middagen, där vi fick korvstroganoff med ris. Efter middagen fick vi se på en film som hette The adjustment bureu och fick frågor om den av Klas. K2:orna lagade en utsökt äpplepaj som vi fick äta medan vi såg på filmen. På andakten hade vi popcornbön med små böner vi förberett tidigare på en lektion. Popcorn bön är när alla får vara med och be, när det blir tyst kan vem som helst be.

 

//Kristina och Vidar

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2015. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 5 – Bibeläventyret, skidhyrning och popcorn

  1. Ni vet vem jag är skriver:

    Oj vad fina ungdomar ni har fått uppdraget att ta hand om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.