Ledare 2015 – Alvina Ågren

Hallå!

Jag heter Alvina Ågren, är snart 17 år och kommer från de värmländska skogarna. Jag går naturvetenskapliga linjen på ett gymnasium i Karlstad och på fritiden spelar jag bl.a. basket.

Jag har tidigare varit på Fjällkonfa som konfirmand och sedan K2a, men detta blir mitt första år som ledare. I år är jag yngst av ledarna och jag lovar att lära dem ett och annat om Snapchat och allt annat vi yngre håller på med. Fjällkonfa är verkligen höjdpunkten på året!

Jag ser fram emot en sommar full med äventyr, skratt och gemenskap (jag hoppas även att ni busar ordentligt men det får jag nog inte säga). Konfa kommer förhoppningsvis vara det roligaste, jobbigaste och mest givande du någonsin gett dig in på. Jag kan lova att Fjällkonfa är något alldeles unikt som du kommer bära med dig länge!

Ha det bra så ses vi i sommar!

IMG_8090

Det här inlägget postades i Ledarpresentation, Ledarpresentation 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.