Ledare 2015 – Sverker Rundqvist

Ohoj!

Mitt namn är Sverker IMG_2074Rundqvist och detta blir mitt fjärde år på Fjällkonfa, en oerhörd glädje att få komma tillbaka! Till vardags bor jag på Lidingö utanför Stockholm och pluggar till musiker, just nu på ett förberedelseprogram för musikhögskola. Musiken fyller nästan alla min tid, vilket ju är helt underbart – att på heltid få hålla på med något man älskar. En kväll i veckan sjunger jag även i en fantastisk kör. Jag har varit scout i hela mitt liv, och här hemma är jag engagerad i både en av öns sjöscoutkårer samt i kyrkans scouter.

Även om musiken tar upp största delen av min tid ligger scoutingen och friluftslivet mig varmt om hjärtat. Det märks inte minst på min garderob… hehe. Av just den här anledningen är det så fantastiskt att få vara i Hemavan – tre veckor med dagliga turer i den vackraste miljö man kan hitta.

Men det är inte bara för naturen som Fjällkonfa är så fantastiskt – jag älskar att få lära känna en grupp och alla individer i den – från första minutrarna man träffas och sedan hur detta utvecklas under tre veckor. Detta är också fantastiskt med Fjällkonfa!

Ser verkligen fram emot att träffa alla konfirmander och K2:or i sommar!

Det här inlägget postades i Ledarpresentation, Ledarpresentation 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.