Ledare 2015 – Marta Karlsson

NamnlösOm jag fick välja mellan att åka till en sandstrand eller fjällen under tre veckor på sommaren skulle det absolut vara fjällen. Jag heter Marta Karlsson och jag ser fram emot fjällkonfa i sommar. Detta blir mitt andra år som ledare och kan bara säga: Åhh, vad det ska bli kul! Vilken förmån att få vara ledare igen.

Jag kommer ursprungligen från Jörn i Västerbotten, men bor numer i Luleå, i Norrbotten. Jag jobbar där som pastor i Andreaskyrkan på halvtid och halvtid som föreningsutvecklare i Equmenia Region Nord. I mitt föreningsutvecklarjobb har jag förmånen att få vara med på ett antal läger runt om i Region Nord och även nu fjällkonfan. När jag inte jobbar, tycker jag om att virka, spela musik, dansa och i år har det även blivit en del pyssel med att måla om en del möbler. Tycker om skogen och dess färg grön som man kan se om man kommer på besök hos mig.

I sommar ser jag fram emot ÄVENTYRET. Det äventyr det är få lära känna alla konfirmander och K2:or. Äventyret att få gå på vandringar och prova på nya spännande saker. Äventyret att utmanas och uppmuntras att växa. Äventyret att utforska den kristna tron och uppleva mötet med Gud som älskar oss. Jag ser fram emot alla de små och stora saker som kommer göra just detta års fjällkonfa unikt.

Låt oss ladda för fjällkonfa och ett oförglömligt äventyr!

Det här inlägget postades i Ledarpresentation, Ledarpresentation 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.