Ledare 2015 – André Bertilsson

Hej!2012-06-19 11.00.02

 

Mitt namn är André Bertilsson och jag är människa, pastor och 35 behövliga år. Detta är mitt 6:e år som ledare vilket gör att jag känner mig väl tillfreds med fjället, ledarupdraget och alla härliga möten.

 

Fjällkonfa är en himla bra grej. Jag som ledare utmanar gärna dig att växa som människa. Tänk att prova på saker som kan vara lite läskigt som att gå i grotta eller över en glaciär eller att möta nya människor.… Eller tänk att göra saker du aldrig trodde att du kunde eller vågade eller visste fanns. När jag är lite rädd och ängslig brukar jag använda min humor som hjälp. Mycket skratt och galna påhitt gör att allting känns mycket lättare. Fjällkonfa tänker att detta är den bästa arbetsplats jag kan ha. Jag gillar öppna vidder och djupa samtal. Jag gillar att springa upp på en fjälltopp när jag är rastlös eller bara sitta o dricka en stilla kopp kaffe i en fjällbjörk. Varje år är unikt och jag vet att detta skall bli det bästa lägret i år!

Tre saker som gör konfa så bra ÄR:

ATT VILJA-ATT VÅGA -ATT GÖRA.

Det här inlägget postades i Ledarpresentation, Ledarpresentation 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.