Ledare 2014 – André Bertilsson

HejDSC_0051

Mitt namn är André Bertilsson och är pastor och föreståndare i Luleå Missionskyrka. Fjällkonfa är något jag brinner för och detta blir mitt 5 läger. Att se unga människor utvecklas, växa i längd och mentalt är fantastiskt.

Mina huvudämnen i år på fjällkonfa är bibeläventyret, gudstjänsten och Jesu under, samt grupputveckling. Utöver detta är jag huvudledare för vår fortsättningskonfa K2. Detta är en ledarutbildning där du får möjlighet att att prova på och reflektera över din ledarskapsförmåga  en tid efter din egen konfa.

I sommar ser jag fram emot alla intressanta lektioner, goa samtal, härlig gemenskap, en stilla koppkaffe på en fjälltopp, att få avgöra fotbollsmatchen på hemavans nationalarena, att få djupdyka i biblens spänannde böcker eller med lite tur få åka snowboard i midsomamrnattens solstrålar.

Dessa tre saker gör ett bra läger:

att bjuda på sig
att utmana sig
att lyfta andra.

Det här inlägget postades i Ledarna, Ledarpresentation, Ledarpresentation 2014. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.