Ledare 2014 – Sverker Rundqvist

Tjenamors!2012-07-01 12.46.17

Mitt namn är Sverker Rundqvist, bor vanligtvis på ön Lidingö utanför Stockholm och tar i dagarna studenten från gymnasiet. Jag brinner för engagemang i alla dess former och fyller tiden utanför skolan med musik och scouting.

Detta år blir mitt första fjällkonfaläger som ledare men mitt tredje år på Fjällkonfa – tidigare som konfirmand och sedan K2:a. Som den yngste bland ledarna i sommar kommer jag framförallt se till att ingen av de andra ledarna tråkar till det för mycket med allt för många vuxenfasoner. Jag kommer även ta hand om bloggen som ni konfirmander kommer skriva varje dag, samt såklart hålla i andakter mm.

I sommar ser jag fram emot att få lära känna alla konfirmander och K2:or och spendera 3 veckor på jordens vackraste plats med dessa. Att få leka, luras och ha sig, men även att få diskutera och samtala om Bibeln och tron.

Ett bra läger görs av att alltid göra saker tillsammans och att genom det få lära känna sig själv och andra, och sedan se både sig själv och andra växa. Det perfekta lägret blir också med en bra blandning mellan lek, bus och skratt, och allvar, fördjupning och koncentration, och den kan jag lova finns på Fjällkonfa!

Vi ses snart!

Det här inlägget postades i Ledarna, Ledarpresentation, Ledarpresentation 2014. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.