Ledare 2013 – Oskar Johansson

Oskar13Jag heter Oskar Johansson och har precis passerat gränsen till vuxenvärlden då jag inte längre kan resa på ungdomsbiljett. Det här blir mitt femte år som ledare på fjällkonfa. Det blir även mitt första år som fjällkonfaledare utan skägg, vi får se hur det fungerar.

Jag har precis avslutat mitt tredje år på Equmeniakyrkans pastorsutbildning på THS. Vårterminen tog utbildningen mig till Chicago, så jag gör mitt bästa för att aklimatisera mig tillbaka till svenskt språkbruk. Utöver att gå i fjällen så tycker jag om att klättra, och nu när Hemavan Fjällstation har en kättervägg innebär det att det kmme att bli mycket klättring för mig och konfirmanderna under lägret. Jag är lägrets självutnämnde expert när det kommer till Science-Fiction och dommarboken tycker jag är en riktigt spännande bok i bibeln, men kom ihåg att det är 15-årsgräns på den.

På konfaläger lär man sig alltid något nytt både som ledare och deltagare, och det är ett av privilegium att få vara med vid de resor som konfirmanderna gör under dessa tre veckor.

Tre saker som jag alltid har med mig på fjället:

Vandringskängor – Bra skor är viktigt för en god upplevelse
Hatten – Skyddar både mot sol och regn
Vatten – Det är viktigt att dricka ordentligt när man är ute för att förhindra huvudvärk

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarna, Ledarpresentation, Ledarpresentation 2013. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.