Dag 2 – Ut på vandring

InformationHej Bloggen! Malåbo´n här.
Idag har varit en riktigt bra dag. Vädret såg lite dystert ut runt 7 tiden, då jag och 3 andra konfirmander gick ut på promenad, men sedan dess har vädret bara blivit bättre vilket resulterat till att vi fick uppleva en härlig, men kort, fjällvandring. Vi konfirmander var faktiskt snabbast hittills till stället vi skulle och vi fick därför gå lite Fjällfinalängre än vad tidigare grupper gjort. Vår första tur tillsammans gick alltså väldigt bra.

Väl tillbaka fick vi middag, potatis och köttbullar, och någon timme efter var det dags för Klas andra lektion. Tidigare på förmiddagen pratade vi om förväntningar inför lägret, både positiva och negativa saker, och vem Gud är för oss. Vi gjorde värderingslekar och lärde känna varandra lite bättre. På den andra lektionen såg vi filmen ”Bruce den Allsmäktige” vilket var mycket uppskattat av flera konfirmander.

Snart är det dags för kvällsfika, tagga, och sen blir det andakt i kyrksalen. Vi ser framemot morgondagens Förväntningaräventyr tillsammans med Andre och vi hoppas att ”Tysken” håller sig borta.

Tack för mig!
Elin.Redo för tur

Det här inlägget postades i Dagbok 2013. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dag 2 – Ut på vandring

 1. Simon Lundberg skriver:

  Ååååh!! Jag hoppas ni får det riktigt gött på lägret nu!
  // En gammal Veteran 😉

 2. Anders Brunnegård skriver:

  Så skönt att se att ni är i gång. Skönt att se att Joel är framme. Han har inte svarat på ”Gick resan bra?”-SMS:et. Inte så stor grupp i år men jag ser(på tavlan) att det är några som vill ”Växa”. Ni kanske kan växa som grupp också 😉 /Anders

 3. Maria Mattsson skriver:

  Härligt att se hela gänget på bild,hoppas ni får mysiga,lärorika och minnesvärda dagar tillsammans:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.