Ledare 2012 – André Bertilsson

Jag hete André Bertilsson och är sedan några år tillbaka ledare på Fjällkonfa samt på  huvudledare på fortsättningskursen Konfa 2.0 som vi startade i år.

Mina styrkor som ledare är att jag har humor, galenskap och en bra seriös sida. Jag delar gärna med mig av min bibelkunskap, mina äventyr runt om i världen, samt mitt idrottsintresse. En tur på fjället oavsett väder styrker mig på många sätt. Bland annat hittar jag mig själv, lär känna Gud, och upptäcker nya sidor kring livets utmaningar.

I mitt 32 åriga liv har jag hunnit med att födas och vuxit upp i Kinna, i västra Götaland, utbildat mig till pastor och bott i Stockholm, Västerås samt Luleå. Idag arbetar jag som pastor och distriktskonsulent i Övre Norrlands distrikt.

Mitt mål med Konfa är att varje indivi skall bli sedd hörd och älskad.

Favoritbibelord: Ord 5:13

Saker som är ett måste på fjället:

Kaffe med utsikt, Utsikt med insikt, gemenskap med glädje.

/André

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation, Ledarpresentation 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.