Dag 16 – En fråga om dusch

Tjillivippen alla åldringar där hemma, lite uppdate här från Hemavan!

Idag sitter vi (Albin och Charlott) framför skärmen för att dela med oss om denna dag. Vi steg upp klockan 12:00 eftersom att vi hade haft en väldigt sen kväll med film. Efter ett demokratiskt val hade vi bestämt oss för filmen ”It`s a boy-girl thing”. Så idag började vi alltså med att äta lunch (pyttipanna) istället för frukost.

När alla ätit klart sin lunch prommenerade vi till fotbollsplanen för att leka lekar. Det blev bland annat brännboll (Fridas lag vann, Wieeee (Albin) ), Irländsk julafton och sitta-ner-i-en-ring-leken.(Charlott) Under hela vistelsen var det dåligt väder med regn och blåst. Men så klart vann det bästa laget i alla lekar. Det vill säga Lag Frida! När lag André blivit totalt utklassade i alla lekar började vi röra oss tillbaka hem för att ta en välförtjänt dusch.

Som vanligt vart det tävling på blodigaste allvar om vem som skulle få första nyttjandes rätt av duscharna.

Efter det hårda slaget om duscharna var det middag där potatis och fisk serverades. Efter middagen hade vi lektioner som handlade om den heliga anden. Nu när vi har skrivit allt om dagen inser vi hur kort den har varit, eftersom att vi klev upp väldigt sent och inte gjort så mycket alls. Men det är lika bra, för nu får vi gå och äta kvällsfika.

Tjollahopp i lingonskogen, eder Charlott och Albin

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2012. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 16 – En fråga om dusch

  1. LedarFrida skriver:

    Står det på internet så! Vi vann! 🙂

  2. ledarandre skriver:

    Lag André hade 49 och lag Frida 46… Men det viktigaste är inte att vinna utan att eh…segra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.