Dag 15 – Kvällen då vi fick vara uppe till kl 01.00

I bakgrunden Atoklimpen, eller "den stora ahlgrensbilen"Hej alla föräldrar,  syskon och andra läsare!

Nu är det Fabian & Emmie som skriver.

Dagen började med att vi åt frukost och därefter morgonandakt då vi som vanligt läste ett kapitel ur Undercentralen. Sedan hade vi lektion då vi pratade om död och uppståndelse. Vi fick lära oss om de fyra H:na, men det får ni fråga era konfirmander om vad det är när ni träffar dem igen. Vi fick också information om vad vi skulle ha med oss och vars vi skulle efter lunchen. Målet var Atoklinten/ Aatoklimpen. Efter lunchen som bestod av pannkakor med sylt packade vi in oss i bussarna och for iväg. Efter ca. 40 minuter kom vi fram och började vandringen. Bland träden härjade myggen men när vi lämnade träden så lämnade vi också myggen bakom oss. När vi kom fram till där vi skulle fika så delade vi gruppen i två delar och dom som ville till toppen gjorde det, men dom han tyvärr inte då Klas väntade i bussen där nere. Vi spurtade ner och kom ”typ” i tid. Vi åkte hem och åt middag, annanas och kyckling röra med ris och till efterrätt kladdkaka med grädde. Under måltiden kom klas fru på besök och lade ännu en berättelse till alla dom historier som omsluter klas pekfinger… denna historia innehöll en yxa…

Under middagen höll också klas ett tal. Han sa att vi fick vara uppe till 01.00 och hade sovmorgon i morgon till lunch, vi beslöt att vi (dom som ville) skulle kolla på film och så blev det. Dom som inte kollade på film spelade kort och drack saft på övervåningen. Sedan gick alla och lade sig.

Det var nog allt… hoppas alla har det gött och vi ses snart!

Mvh Fabian och Emmie

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.