Dag 10 Konfirmanderna lämnar gården

Vart har konfirmanderna tagit vägen undrar ni? Jo, dom har gått upp på fjället till sjön Njölpen för att övernatta i tält två nätter. Därför kommer det att vara lite tyst om bloggen ett par dagar och endast en kort hälsning från mig idag.

Vi hade en vanlig förmiddag med morgonsamling och lektioner om Jesus och påsken. Under eftermiddagen hjälptes alla åt att prova och sätta upp tälten som skulle användas på övernattningsturen och packning av egen utrustning. Efter middagen fylldes ryggsäckarna även med gemensam packning, som mat, tält och spritkök varefter vi for iväg med bussarna en kort bit innan det bar uppåt.

Alla kämpade tappert i den branta lutningen med extra många kilo på ryggen och när vi slutligen kom fram till vår lägerplats startade gruppen genast med att få upp tälten för att få lite lä mot den starka vinden.

Själv vände jag hemåt igen för att passa på att vara ledig en dag… 🙂
Mer bilder och intryck kommer när konfirmanderna är hemma på gården igen.

/Klas

 

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2012. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 10 Konfirmanderna lämnar gården

  1. Mona N skriver:

    Roligt att få läsa er blogg och följa med på ett hörn!

  2. Föräldrarna Aronsson skriver:

    Klas: Njut av din lediga dag.
    Självklart saknar vi konfirmandernas dagliga (nattliga) uppdatering av bloggen och ser fram emot deras återkomst till gården och möjlighet att skriva om sina äventyr på fjället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.