Dag 3 – Att samarbeta och bibelböcker

Hejsan svejsan alla nyfikna! Idag är det Amanda och jag (Viktor) som bloggar. Idag var alla lite segare på att gå upp vad kan det bero på? Kanske är det alla gårdagens intryck? Efter frukosten hade vi andakt och fick höra andra kapitlet av Undercentralen. Efter det hade vi lektion då vi fick veta mer om bibeln och dess alla böcker speciellt om första Moseboken.

Vi fick lära oss Andres ”kom-ihåg” rörelser så att vi skulle kunna komma ihåg allt, i rätt ordning. Det var kul för att vi inte bara skulle sitta och lyssna utan även få vara delaktig. Efter lektionen fick vi varmkorv och bröd till lunch det uppskattades av många. På eftermiddagen var vi runt huset och gjorde olika samarbetsövningar då vi bland annat fick lära oss att lyssna på varandra, att kanske byta roller så att de som brukar vara mera passiva fick ta ett steg fram och de som brukar vara mest ivriga fick lära sig lyssna. Vi fick även mer tillit till varandra genom att köra en övning där man skulle stå på en stock och sedan byta plats efter exempel längd eller ålder.  Vi fick också göra en övning där man bara fick använda 1 eller 2 fingrar för att tillsammans sänka ner ett plaströr till marken utan att prata eller använda den andra handen. Efter det hade vi en timme fritid innan vi skulle äta middag. Den bestod av potatis, kött med svamp, sås och sen såklart en god sallad. Sedan hade vi ungefär en timmes fritid innan nästa lektion som började klockan 18:00. Efter det blir det kvällsfika sen andakt med sång och bön. Sen blir det förhoppningsvis en tidig kväll för att orka med morgondagen och all dess äventyr. Hoppas ni har det lika bra som oss och se till att fortsätta läsa våran blogg, farväl!

 

/Amanda och Viktor

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2012. Bokmärk permalänken.

6 svar på Dag 3 – Att samarbeta och bibelböcker

 1. Sofia lundberg skriver:

  Kul att få följa fjällkonfabloggen. Jag tror att detta läger kommer sätta sin prägel på alla som är där….

  / Sofia Lundberg

 2. K2-Sverker skriver:

  Det hoppas vi att det ska göra!

 3. pappa midbjer skriver:

  Kul att läsa och se vad ni har för er .
  Tur att det finns bloggar eftersom info från dottern är i det närmaste obefintlig.
  Hälsningar pappa Midbjer (som saknar sin dotter)

 4. Klas skriver:

  Vi upplever inte att dottern Midbjer är tyst (om nu någon skulle tro det 🙂 ).
  Tystnad från respektive konfirmand hem till er föräldrar skall dessutom enbart ses som ett gott tecken… :-)!
  /ledarKlas

  • Pappa Midbjer skriver:

   Jodå jag ser tystnaden också som ett gott tecken.
   Hon verkar stortrivas där och det förstår jag.
   Vi syns om några veckor.
   Pappa Midbjer

 5. den bästa emmy! skriver:

  Till pappa midbjer: jag mår bara fint;) men man har inte tid att ringa föräldrarna….man har så himla roligt här!:) saknar er!!!puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.