Dag 20 – Skidåkare och förberedelser

Ledarna undrade vart ledarna tagit vägen

Pojkarnas mandomsprov, flygelflyttning och destruktion

Lätt som en plätt för Mattias

Och flygeln gick in i hissen!

Giljotin tar ett par ackord

Hejsan!

Dagen började med en lång och skön sovmorgon, så vi hann vila ut efter natten. Men ungefär klockan 12 kom Frida, André och Oskar, som var utklädda till skidåkare, och väckte oss med Lukas egna folkdanslåt. När vi vaknat och kommit upp ur sängarna gick vi och åt Lunch, hamburgare!

Sedan fortsatte övningarna inför i helgen, och det tänker jag inte avslöja något av, men jag kan säga att det blir riktigt bra! Vi fick också öva en stund själva, utan ledare, till morgondagens spex! Efter en stunds diskuteringar så tycker jag ändå att det hela blev rätt bra, nu är det bara finslipning kvar 😉 När vi övat klart åt vi middag, nu var det röding och potatis, och chokladpudding till efterrätt, mums!  Sen var det lite mer övning, och efter det passade några på att spela innebandy där vi förut haft lektion, för nu är alla bord och stolar bortstädade.

Klockan halv 9 åt vi kvällsfika som vanligt, ikväll var det pizzabröd, det var riktigt gott! När vi hade ätit klart gick vi upp för att ha kvällsandakt, den sista kvällsandakten på hela lägret, snyft! Frida pratade om hur en del saker lätt blir omoderna, som t ex mobiltelefoner, medans en del andra saker aldrig blir gamla och omoderna, som t ex bibeln. Vi fick också se en liten reklamfilm om att man ska älska mer!  När andakten var slut fick vi kolla på bloggen från i tisdags, onsdags och torsdags, allt var bra skrivet!

Under dagen har vi också fått prata lite, en och en, med Klas. Så som vi gjorde i början av lägret, man fick berätta om hur man tyckte att lägret hade varit och så. Och vi har såklart spelat hets och pingis också lite då och då, liksom alla andra dagar! Och nu fick jag precis veta att killarna håller på att leka någon barnslig lek (inte så ovanligt…) som gick ut på att man ska köra sten, sax, påse, och den som vinner ska slå den andre med fingrarna på förlorarens handled… :S

Vi ses imörrn! /Emma N

Kiwi vid övningen

Och Gustav slår i bibeln

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens bloggare vid övningarna

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2011. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 20 – Skidåkare och förberedelser

 1. Daniel Jaede skriver:

  Alla ledare och konfirmander!
  Stort tack för en fantastisk avslutningshelg. Utan tvekan den absolut bästa, proffsiga och mest givande konfirmandavslutning som jag varit med om. Gudstjänsten idag (Söndag) är nog det bästa jag varit med på mycket länge.
  Det finns så oerhört mycket mer att skriva om detta, men vill ge en kort återkoppling.
  Jag önskar er all Guds rika välsignelse.
  / Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.