Dag 13: Storstäd, Ica-familjen och macarena.

Hejsan svejsan kära bloggisar! Idag är det Moa och Lucas som skriver. Vi har määängder av händelser att dela med oss av till er.

Dagen började som vanligt med väckning, där de coola ledarna var städtanter. Med hjälp av dammsugare, sprayflaskor och ljuvlig musik fick de en rungande väckning idag. Därefter vankades frukost, men den vet ni självklart om. Likaså med morgonandakten.

Därefter var det lektion om Jesus liv. Grupper om tre fick göra draman om liknelser som Jesus berättade för folket. Max framförde i ett av de tre dramana en fin, vacker och magisk längdskidsåkningsteknik. Sen var det lunch, en jätte go fisksoppa. Sen var det städning av hela gården. KUL. Under städning gjorde NÅGON sönder en pall, och fick Lucas att börja blöda i ansiktet. NAJS. Efter städningen var det fritid, där Ica-rushen blev dagens vandring. Bullar, munkar och bananchips stod på listan för Ica-familjen. Smaskens.

Därefter började vi packa inför övernattningen imorgon. KUL KUL KUL. Därefter var det lektion, där Hanna pratade om nattvard och dop. Dräkter, stålskor och hjälmar testades för grott turen. Under testningen hade vi dansparty, där Moa styrde Macarena.

Nu har vi haft kvällsfika och andakt. MYS MYS MYS. Nu ska vi sova!

Toodles!

/Moa, Lucas och sekreteraren (Erik)

Det här inlägget postades i Dagbok 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.