Vem är Liv? – Ledarpresentation #5

Hej alla! 

Jag heter Liv Enberg, bor i Falun och fyller 18 år i sommar. Jag avslutar snart mitt andra år på gymnasiet, med inriktning sam-beteende. Om några veckor ska jag vara hjälpledare och det känns jätteroligt. Jag gick själv fjällkonfa år 2021 och det var helt underbart, så nu ska det bli fint att få återvända. 

På min fritid brukar jag umgås med vänner, laga risotto och vara i naturen ( både med och utan vår labrador). Jag gillar att prata, och ännu mer, att skratta. Jag ser oerhört mycket fram emot att lära känna alla er konfirmander – att prata, skratta ( och även gråta ihop). Det är mycket känslor på fjällkonfa, vilket jag tycker är något av det bästa med lägret. Det, och att busa.. 

Ha det bäst💜,  och kom ihåg att packa solkräm, vattenflaska och en inställning med att det här blir toppen!

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.