Vem är André? – Ledarpresentation #4

Hej!

Jag heter André, bor i Sävar utanför Umeå med min fru Anna och tre av våra fem barn. De äldsta barnen har redan flyttat hemifrån. Jag har arbetat som pastor här i Sävar i 19 år, men arbetar nu som regional kyrkoledare i Equmeniakyrkan. I det jobbet försöker jag stötta pastorer, diakoner och församlingar som finns i Västerbotten och Norrbotten. Jag har alltid tyckt om att spela musik och spelar gärna piano, gitarr, bas eller varför inte dragspel. När jag inte jobbar i kyrkan eller spelar musik så snickrar jag gärna på vår stuga vid havet. Havet är rätt likt fjällen på ett sätt. Så där oändligt stort – och jag om människa blir liten, fast på ett väldigt skönt sätt. Jag ser väldigt mycket fram emot att få hänga med er konfirmander under tre veckor i vackra Hemavan. Jag tror de kommer bli dagar som förändrar oss alla. Vi får lära känna nya människor, vi får vandra i Guds underbara natur. Vi får utmana oss själva på flera olika sätt och vi får tillsammans utforska den kristna tron.

Nu är det faktiskt inte ens en månad kvar tills vi ses i Hemavan. Längtar!!!

Nåt litet tips inför: Se till att du har gått en del i de skor som du ska vandra med. Skavsår är
verkligen supertrist!!

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.