Vem är Lova? – Ledarpresentation #3

Tjenixen. Jag heter Lova och ska få vara ledare i år. Jag är född och uppvuxen i självaste Hemavan men de senaste tre åren har jag bott större delen av tiden i Umeå där jag har gått gymnasiet (snart student!!?!). När jag inte är i skolan åker jag gärna hem till Hemavan och åker skidor, cyklar, vandrar eller gör något annat trevligt ute i naturen. Och om jag är kvar i stan tar jag gärna en secondhandrunda och umgås med kompisar 😉 

Jag gick själv fjällkonfa 2019 och har sedan dess varit hjälpledare två gånger. Jag tycker fjällkonfa är ett helt fantastiskt sammanhang och det ska bli så roligt att få vara med ännu ett år! Det kommer bli super kul att få lära känna er alla och tillsammans få dela tro, fjäll och glädje 🙂

Ha det så bra så ses vi snart! <3

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.