Dag 15 – Braket, Vatten och Känslomässigt

Hallå! Idag får ni äran att läsa en fjällkonfablogg skriven av Axel Wale och Nathan.

Vi vaknade upp denna morgon med att vår kära ledare vid namn Axel attackerade konfirmanderna med en vattenflaska. Annexet var nästan lika blött som Noahs ark efter Axels äventyr.

Efter denna syndaflod var det dags för frukost. Denna frukost var som tur var inte lika blöt som väckningen.

Förmiddagslektionen leddes av vår kära Hanna som förmedlade sin kunskap om vad begreppet ”lärljungar” betyder. Det var tyvärr inte mycket skådespeleri denna lektion, men den var ändå mycket intressant.

Av någon anledning var alla konfirmander extremt hungriga efter att Hanna hade haft lektion och därför var alla glada och nöjda när vi blev serverade raggmunkar, bacon och lingonsylt till lunch.

Efter ännu en god lunch från Mojo var det dags för en topputflykt utan topp. Fjället vi vandrade uppför kallas för Braket. Det var OTROLIGT varmt, vilket fick några av killarna, Nathan, David, Axel Wennerberg och Axel-ledare, att ta av sig tröjorna och visa sina heta överkroppar. Våra överkroppar var så attraktiva att vi drog till oss en ofantlig mängd bromsar.

Väl uppe fann vi en sjö som vi kunde svalka av oss i. Axel-ledare bröt mot en direkt order från Klas när han gick i sjön och skadade sig. Han spenderade resten av turen med att tjuta av smärta. Men han överlevde.

Uppe på Braket åt vi också vår medtagna matsäck. Klas erbjöd oss att vandra upp på den egentliga toppen, men vi var för upptagna att bli uppätna av bromsar för att bry oss. Nedstigningen gick smidigt förutom lite vattenkastande.

Väl hemma åt vi ännu en god måltid av vår kära Mojo.

Sedan hade vi en ganska känslomässig lektion, vilken vi tror är bra för vår självkänsla och självförtroende.

Nu har vi precis avslutat ytterligare en andakt och nu skall vi göra oss iordning för sänggång

Nu är tyvärr dagens blogg slut och ni kommer tyvärr inte få se en till blogg av oss. Er förlust.

Puss puss, godnatt!

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 15 – Braket, Vatten och Känslomässigt

  1. Maria Johansson (har med Klas och Oskar att göra) skriver:

    Hahahaha Nice blogg och kul att se att Sayuri dykt upp på Fjället.

  2. K skriver:

    En topptur utan topp kan också vara toppen! Elr kanske droppen fast nu var det ju bra väder fast det var ju vattenkrig fast det är ju knappast droppen bara toppen utan toppen såklart och droppen blev vattenfall fast mer vartenkast och det är Sayuri glad för syns det fast hur kan det vara ett vattenfall om vattnet inte faller utan går mer horizontal liksom? Toppen tycker jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.