Dag 12 – Bastu och Drama

Godkväll, idag är det Agnes som tillsammans med snälle ledarAxel får lite hjälp med bloggskrivandet.

Vi (Agnes) vaknade av att folk rörde sig en massor och skulle springa kors och tvärs till toaletten. Axel vaknade av att han höll på att svettas ihjäl i ett alldeles för varmt tält som hade värmts upp av den strålande morgonsolen.

Därefter kokade Axel gröt som han kvällen innan fått stränga order om att inte koka, men Axel älskar gröt samtidigt som minnet inte alltid är det bästa och kokade sig en kastrull. Den delade han vänligt med sig av till Agnes, men hon tackade nej, det var äpplen iblandade som hon inte tål. Däremot så ville Elsa, Liv och Emelia gärna ha Axels gröt. Med massvis av äppelmos.

Vi fick först lyssna till ett kapitel ur Undercentralen av Joel. Efter att ha diskat köken och plockat ihop tälten och packningen var det dags för skräpskallgång innan vi gick nedför mot bilarna i den varma solen.

När vi kom tillbaka till gården packade vi upp våra grejer och lade de på vädring. Därefter åt vi god lunch och sedan tog vi gemensamt hand om tält och kök. Torkade och diskade. Vi vinkade av André som tyvärr lämnade oss idag för att åka hem till Falun och sina barn. Han blev mycket glad för sin avskedspresent som var ett par upphissade vandringskängor i flaggstången. Sedan blev det en lugn och skön eftermiddag bestående av dusch, bastu, Icabesök och soffhäng.

Till middag fick vi god kyckling och ris innan det var dags för lektion där Klas pratade om påsken och korsfästelsen.

Efter kvällsfikat hade vi andakt där Klas visade ett mycket berörande videodrama som handlade om hur Gud alltid finns där för oss trots att det finns mycket annat som sliter och drar i oss.

Tack och hej leverpastej!

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 12 – Bastu och Drama

  1. Maria Johansson (har med Klas och Oskar att göra) skriver:

    Känghissning – en strålande idé. 🙂

  2. Stig-kerstin skriver:

    Vild gissning… var videodramat ”everything”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.