Ledarpresentation #2 – Hanna

Hej!
Hanna Stridsman heter jag, och jag längtar till årets Fjällkonfa i Hemavan! Jag bor i Vindeln med min man och vår hund, pluggar på högskola i Umeå, äter glass så ofta jag kan och försöker lära mig odla potatis. Jag har varit ledare på Fjällkonfa en gång tidigare. Tänk att det kunde rymmas så många roligheter på tre veckor! Jag ser så mycket fram emot att träffa alla er, få tid att fundera på tron och livet och gå på turer på fjället tillsammans. Snart är vi där!

Jag gillar att träffa nya människor, vara ute i skogen med hunden, lära mig nya saker och att fika. Jag gillar också att vara lite kreativ, och det hoppas jag vi får prova på under lägret!

Packningstips då? Jag säger som Klas; väl ingångna skor är ett hett tips. Ingen gillar skavsår! Ni kommer ofta se mig i en tjock ylletröja och fluffiga yllesockor, och så får jag ju inte glömma mina superrosa tofflor. För mig gäller finsk lakrits som energipåfyllning, men choklad är inte så illa det heller.

Nu laddar vi för Fjällkonfa, håller oss snuvfria och så ses vi om några veckor!

Ha det gott!

Hanna

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2021. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.