Ledarpresentation #1 – Klas

Det är dags för oss ledare att presentera oss, både här på hemsidan och på Instagram.

Jag heter Klas Johansson. Har varit ledare på väääldigt många Fjällkonfa och tycker fortfarande det är oerhört roligt. Är pastor och bor i Norsjö men jobbar rätt mycket (ett vanligt år då det inte är pandemi) i Stockholm eller är på besök någon annan stans.

Jag gillar bl.a. att snickra, fota och spela golf. Fotograferandet kommer ni att märka under lägret då kameran alltid finns nära till hands. inte minst för att få bilder till vår ”Dagbok” som hamnar här på hemsidan.

Bland det bästa med Fjällkonfa, förutom konfirmander, god mat, spännande lektioner och en massa skratt, är fjällvandringarna. Nästan varenda dag försöker vi komma iväg på en dagsvandring eller vara ute runt om gården där vi bor.

På fjället bör man alltid ha med sig ett antal saker, förutom lämpliga kläder, och på bilden ser ni några av de saker som jag brukar ha med mig. Kaffe, kaffekanna och gasolbrännare, choklad, något att ha på huvudet, väl ingångna kängor och inte minst en vattenflaska (gissa om vi kommer tjata på er om att inte glömma den).

Ser jättemycket fram emot att träffa er alla i sommar 🙂 !!!

/Klas

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2021. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.