Dag 12 – Vandring, Jesus och Sömn

Hejsan!
Det är vi Linnea S & Frida som tar hand om bloggen idag.

Idag fick vi en härlig väckning med fågelsång och en timme extra sömn, så att vi fick vakna kl 9. Vi behövde det efter gårdagens övernattningstur och äventyr. Efter en energirik frukost hade vi lektion. Marta berättade om vad Jesus har sagt/predikat om och vad det betydde. Vi fick även läsa några av de mest ihågkomna ord han sagt.

Tolv konfirmander balanserade på en liten liten liten spång
Hur många får plats tror vi?

När det väl var dags för dagens tur så fick tyvärr jag (Frida), Lova, Linnea A och Ivan stanna hemma för att krya på oss. Vi andra åkte en 40 min tur till Atoklimpen där vi gick upp på berget och fikade. Det var en väldigt vacker utsikt. Området hade tidigare använts av samer så man kunde se mynt ‘offringar’ som var fastsatta i berget och vi gick in i en kåta som de byggt. Under vandringen så försökte Isak, Rasmus och Tilda heva sönder snö som hängde över en bäck. De lyckades och föll i, som tur var blev ingen blöt. Medans vi sjuka var hemma så fick vi tid att vila och jag (Frida) och Linnea A som hade vaknat från sömnen fick vika ihop tält som hade varit på tork.

Rasmus krossar gränsen
Isak testar gränsen

I tid till middagen så var alla samlade igen. Vi åt god mat och startade sedan nästa lektion. Vi slutförde vårt prat om Jesus genom att leta reda på texter i Bibeln om vad Jesus beskrev sig själv som och därefter tyda dem.

Lite fika innan vi bestiger vår topp
Marta släcker sin törst

Det här var allt för denna dag! Det var Frida och Linnea som skrev allt det här. Nu äter vi kvällsfika och ska snart få ha andakt, och efter det en välförtjänt sömn.

Hej svejs! 
Linnea S & Frida

Är det toppen eller bara en sten?
Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 12 – Vandring, Jesus och Sömn

  1. Helena skriver:

    Bra att sjuklingarna får jobba så de inte slöar till sig ? …skojar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.