Dag 9 – Utan mobilen, går det…? (mer om dagen kommer om ett par dagar)

Ryggsäck på, så går vi…

Så drog dom iväg på övernattningstur för två nätter i tält på fjället. Men inte bara det utan de skall dessutom klara sig utan mobiler, klockor och kameror! Självklart så har ledarna med sig mobil ifall man skulle behöva kontakta någon och kamera för att dokumentera, men annars så är poängen att inte veta hur mycket klockan är och se om det går att ”överleva” utan elektroniska saker så ”länge”.

Efter att fått noggranna instruktioner vad man behövde ha med sig packades det ryggsäckar för glatta livet under eftermiddagen. Tälten sattes upp och togs ned vid gården för att se att allt var med. Och sedan, efter en sista middag på gården, så bar det av.

På onsdag kommer de tillbaka och då kommer berättelser och bilder här på bloggen. Men tills dess så blir det ett uppehåll i rapporteringen även här 🙂

/LedarKlas

Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 9 – Utan mobilen, går det…? (mer om dagen kommer om ett par dagar)

  1. Helena skriver:

    God tur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.