Dag 2 – En konstig präst, myggor och topplekar

Hej allihopa som läser denna fina blogg. Vi började med att stiga upp allihopa. Dem flesta vakna åtta men en del var jobbiga och vakna tidigt. Sen var det dags för frukost och efter det var morgonandakt. Där läste Klas en bok om några konfirmander med en konstig präst.

Efter det hade vi vår första lektion där vi prata om Gud. Vi började med att prata om vad vill få ut av konfirmationen. Då gjorde vi lite övningar som att ställa upp oss på led utan att prata. Sen fick vi en fråga och fyra alternativ, vi skulle ställa oss vid det svaret man tyckte stämde. Vi lärde oss att vika kors av papper. Klas dela ett äpple på ett annat sätt så vi fick lära oss om att se saker ur andra perspektiv. 

 

Efter lektionen åt vi pannkakor, det var gott. Vi fick hallonsylt till. Sen hade vi en liten lunchpaus för att byta om och packa våra saker till den första fjällturen. Det var blött och myggigt men framförallt roligt. Vi gick längs en fors på k men vi vet inte vad den heter (Edit K2: Den heter kvarnbäcken).

    

Väl på toppen av centrumbacken fick vi leka lekarna samuraj och jätte och ynk. Sen tog vi gruppfoto när Andre försökt ta selfies. Efter några tappra försök begav vi oss tillbaks till annexet. Där provade vi senare kåpor. 

 

 

Efter det var det dags för middag då var det ris och kyckling på menyn, det var också gott. Sen hade vi rast tills det var dags för lektion där vi kolla på film. Den var bra och handla om en kille som blev gud. Nu sitter vid här och försöker skriva om vår dag. 

MVH Marceline och Laban.m

Det här inlägget postades i Dagbok 2018. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.