Dag 5 – Försvunnen O’boy, Atoklinten och filmkväll

Hej!
Dagen började med att det var två fotografer vid vår sida som tog kort samtidigt som vi vaknade upp. Men det var inte det vi vaknade upp av utan det var låten de spelade. Det var någon irriterande Kalle Ankalåt.

Såhär såg köket ut i morse när ledarna kom in…

Därefter var det dags för den dagliga frukosten då alla märkte att all oboy var slut vilket var en hemsk tragedi. Sedan hade vi som vanligt vår dagliga andakt på morgonen med högläsning av Klas.

  

Sen började våra lektioner om bibelns olika böcker och idag handlade det först om slutet på gamla testamentet och sen om hur man ber och vad man kan be om, och lektionen leddes utav Marta. Så fick vi tillsammans skriva en bön och tända ett ljus på Svenska kyrkans hemsida. Under hela lektionen påpekade alla ledare att de som tog oboyen skulle straffas.

 
André och Agnes mätte höfthöjd

  
Moa och Lovisa brottades i diket

Efter lektionen var det dags för vår dagliga vandring på Atoklinten men först käkade vi lunch vilket var fiskpinnar med potatis. På vägen till toppen gick vi först förbi en kåta och renskötselinhängnander efter det var det mest skog och lite snöpartier som vi gick förbi. På en platå bland bergen så stannade vi och åt vår matsäck. Efter det gick de som ville upp på toppen av klipporna, därifrån var det bra utsikt över omgivningen.  Efter utflykten så åt vi kyckling och ris. Sedan så hade vi lektion och då såg vi på filmen The Adjustment byrån.

   

Dagen slutade med kvällsfika då det blev kaos på grund av att brödrosten inte fungerade… Väldigt många är övertrötta nu och bör sova mer inatt.

// Wilma & Jakob

Det här inlägget postades i Dagbok 2017. Bokmärk permalänken.

5 svar på Dag 5 – Försvunnen O’boy, Atoklinten och filmkväll

 1. Kristina skriver:

  Hoppas alla överlevde trots avsaknad av oboy.
  Härliga bilder från era utflykter vi får ta del av och glimtar från undervisningen.
  ” behövs det inte en slöjdlärare där ” 🙂

  • Samme Bamme skriver:

   3 dagar senare: Oboyen har fortfarande inte hittats och vårt antal har minska från 18 till 10. Hoppas att vi hitter den snart annars finns det inga kvar i slutet av lägret.

 2. Jättefina bilder på era aktiviteter och vilken lyx att få ha en sådan storslagen natur utanför fönstret. Ta hand om er, ha skoj och lycka till med era studier och er kommande konfirmation.

 3. Helena A skriver:

  Oboy borta och trasig brödrost! S.O.S ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.