Dag 4 – Rosa pantern, Gurkenfjället och bastu

Idag skriver Nina och Einar.

Idag så startade dagen med att två ledare kom in och väckte oss med blickande ficklampa och någon spännande låt i bakgrunden. (Edit LedarMalin och LedarVilma: Det var Rosa Pantern). Som vanligt serverade de gröt, fil och smörgåsar till frukost och direkt efter hade vi lektion men Andre angående gamla testamentet. Efter ungefär 2 timmar så fick vi instruktioner av ledarna angående en längre vandring till Gurkfjället.

 

Efter lunchen så fyllde vi våra termosar och så begav vi oss iväg till fjället. I bussen så spelade vi musik på full volym till vi kom fram, samlade våra grejor och gick ut. På vägen till fjället fick vi fylla vattenflaskorna ett flertal gånger innan vi kom fram till den underbara utsikten, samt det stora stupet.

   

Efter vi fikat och vissa haft ett yogapass så gick vi tillbaka ned för branten till bussen. När vi kom fram till bussen var det samma musik som spelades till vi kom fram till fjällstationen. På vägen somnade också Joel som fick vakna till att hans skor var ihop knutna när han ramlade över bussgolvet.

 

Direkt var det middag och det var en köttsoppa och mackor. Pågrund av den långa turen ville många duscha och basta. Tråkigt nog var killarnas bastu avslagen och de upptäckes av ett kallt svep luft när de kom in. Tjejerna hade också en kall bastu och väntade tills den blev varm, det gjorde att det kom något försenade till den tight planerade lektionen efteråt.

Efter en till lektion med ett tilläg av skådespel så var det rast. De flesta gick till pingisbordet och spelade pingis och vissa fick skriva blogg och det är vi. Efter nu när vi skriver detta så blir det kvällsfika och kvällsandakt.

Det här inlägget postades i Dagbok 2017. Bokmärk permalänken.

5 svar på Dag 4 – Rosa pantern, Gurkenfjället och bastu

 1. Evapeva skriver:

  Svår fråga: Fick ni gurka till middagen?
  ?

 2. Helena A skriver:

  Full rulle där i Hemavan! Ni verkar kunna föra fram kroppen på alla ledder ?

 3. Alva Apelqvist skriver:

  Är det Siri som ätit upp att gurka i Hemavan? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.