Dag 17 – Klättring, palt och kärlek

IMG_4155Idag väcktes vi av att Sverker kom in i rummet och sa god morgon, lite tråkig väckning jämfört med dom andra men vad kan man göra det är dom som bestämmer väckningarna. Efter att alla hade tagit sig till frukosten och ätit så gick vi och hade dagens morgonsamling. När vi återigen hade läst ur Undercentralen så gick vi ner och hade dagens lektion som handlade om döden.

IMG_4127 När vår lektion var slut så hade vi lunch som bestod av potatisbullar och bacon, dagens lunchkonversationer handlade typ bara om palt dom flesta var förvånade över att vissa (jag inklusive) aldrig hade ätit palt och knappt visste vad det var. Efter lunch så hade vi en chill eftermiddag eftersom vi inte gick på någon tur. Under eftermiddagen fick alla ett val ifall man ville ligga och vila (detta var riktat mest till dom som var krassliga) eller om man ville klättra klättervägg.

Efter alla hade gjort det dom valt att gör så gick några till Ica och Axel köpte palt så att han och alla andra som aldrig hade ätit det fick smaka. Palten var god men jag fattar inte varför alla är besatta av det.

När det var dags för dagens andra lektion så var alla spända för vi skulle prata om sex och IMG_4148 IMG_4160kärlek. Det blev en intressant lektion med många roliga och pinsamma ögon blick då tjejerna svarade på killarnas frågor och killarna på tjejernas. Efter lektionen var det dags för kvällsfika och sen för en andakt. På andakten så sjöng vi en massa bra sånger och Sverker berättade om en händelse i sitt liv.

Nu är det snart dags att sova för att vila upp sig inför en spännande dag. Så jag säger goodbye för i kväll.

/Ebba

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 17 – Klättring, palt och kärlek

  1. Helena Apelqvist skriver:

    Tur att palten åts efter klättringen, annars hade ni fått hissas upp pga paltkoma. Hade varit grymt kul att se isf ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.