Dag 1 – Nu är vi igång!

Nu har äntligen alla konfirmander och ledare kommit fram till fjällstationen. Resorna har varit långa, och en förväntan finns i luften här i det hus konfirmanderna bor. Man märker att detta blir ett riktigt gött gäng som kommer fylla varandras dagar med fina minnen.

IMG_20160619_172623Under dagen småstartade de då anlända med en middag där band började knytas och samtal delas. Med ny energi i kroppen tog nästan alla konfirmander, om inte alla, sig ner till pingisbordet och började spela. Det tog inte lång tid innan större delen av ledargruppen drogs med i gemenskapen och spelade tills magen krampade av skratt. En spontan aktivitet som konfirmanderna själva drog ihop.

På kvällstvisten anlände de sista med IMG_1504flygplanet och i matsalen togs det emot med varma applåder ifrån hela, goa gruppen som påbörjat kvällsfikat. Den kompletta, och ganska trötta gruppen därefter utsatta för härliga och roliga namn, och lära känna-lekar. Tappra som de är höll de glädjen och energin uppe och nu kan de alla (förhoppningsvis) de flesta namnen. Kvällen avslutades med en fin kvällsandakt där Pastor Klas liknade Jesus med ett äpple. Man måste smaka på ett äpple för att ta reda på hur det smakar, likadant är det med kristen tro.
När andakten var slut tog det förvånansvärt snabb tid innan konfirmanderna var på sina rum och gjorde sig redo för att samla energi för morgondagen.

Här, på denna hemsida kommer konfirmanderna skriva varje dag. Inläggen kommer vanligtvis under kvällstimmarna, i vissa fall morgonen efter.
Kommentera gärna inläggen! Det blir roligare för er som följer lägret och för konfirmanderna som får läsa era kommentarer.

Nu ska jag ta och själv avsluta för dagen så att jag har energi att väcka ungdomarna imorgon. Ser fram emot att få känna dessa underbara personer!

Ha det gött!
Simon Lundberg – Ledare

Det här inlägget postades i Dagbok 2016. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dag 1 – Nu är vi igång!

 1. Maria Johansson skriver:

  Grattis ?
  till en nytt Fjällkonfa.
  Önskar kunde vara där.
  Blessings MJ

 2. Mårten Hetta skriver:

  Hej en bra start på ett bra läger.
  Bra jobbat alla som tagit Er till dag ett.
  Mårten

 3. Helena Apelqvist skriver:

  Äpplet? Det är min flicka det. Ät inte upp henne, men krama går bra ??
  Lycka till allihopen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.