Dag 15 – Sovmorgon, mångkamp och mission

Vi fick sovmorgon till kl 12:00 men de flesta vaknade innan det. Idag tyckte vi att det var en lite lam väckning, eftersom att dom kom bara in och sa godmorgon utan att ha musik eller kastruller. Så ja det var en lam väckning och vi vill inte ha en sådan väckning igen.

Efter vi hade gått upp så var det dags för att äta lunch och idag blev det hamburgare och de var såå gått. Efter det skulle vi ha samling och vi lyssnade på två kapitel av Undercentralen. Och vi njöt av att höra Sverkers ljuva stämma i några extra minuter.

IMG_3656Sen var det dags för femkamp som K2 hade kokat ihop. Och deras lekar var konstiga men kul. Några exempel är rysk (redax: eh irländsk hallå?) julafton och det andra när man först ska ta och hämta upp ett äpple som ligger i vatten med munnen. Efter det så skulle man stoppa ner det blöta huvudet i en tallrik med mjöl och pollkagrisbitar som man skulle hitta och ta tillbaka. Och det slutade med lite vattenkrig och klättring.

Och nu så var det dag för middag och det blev kotletter, potatis och en otrolig god brunsås.IMG_4270 Det var tyvärr den sista måltiden som vi fick tillagad av Maria. För nu ska hon på nya äventyr.

IMG_4272På lektionen så lärde vi oss om vad mission betydde och vi fick höra och se en redovisning om när Maja hjälper till i Nepal.

 

Sen till kvällen blev det kvällsfika och andakt där vår yngsta ledare pratade om att man alltid får förlåtelse hos gud. Men nu så är det dags för oss Kristina och Johannes att ta farväl och gå och lägga oss så god natt på er och susa sött.

 

//Kristina och Johannes

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.