Dag 12 Utvandrarna…

IMG_3571_redIMG_3567_redSjungande och trallande vandrade dom iväg i regnet! Inga sura miner fastän det regnade lite vid starten, för äntligen var det dags för övernattning i tält vilket alla verkar ha sett fram emot och välkomnade. Vädertjänsterna lovar dock att det skall bli bättre väder i morgon.

Det är verkligen ett härligt gäng med stabilt och gott humör oavsett vad de möter! Vi ledare är tacksamma att få dela tre veckor med dem.

IMG_3495_red Själv är jag hemma och ”vaktar” gården medan de andra ledarna tar ansvar och är med på turen. Förmodligen kommer de mest att ligga och dricka kaffe och äta kakor medan konfirmanderna får ett antal utmaningar under morgondagen…

IMG_3498_redBloggen kommer inte att uppdateras innan lördag kväll då gänget är tillbaka igen. Då kommer ni att få del av bilder och berättelser från allt de gjort under sin övernattning.

IMG_3486_redIdag har vi som vanligt haft lektion på förmiddagen. Under eftermiddagen kollades det så att alla tält var okey och att alla visste hur man skulle sätta upp dem. Sedan blev det städning av alla lokaler vi använder och därefter packning av personlig utrustning att ha med på turen. Till sist fördelades den gemensamma packningen innan avfärd.

IMG_3532_red/Klas

 

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.