Dag 7 – Trötthet, fotboll och städning

Dagen började vid klockan 12 med lunch. Alla var extremt trötta och orkade knappt gå till lunchen efter morgonens aktiviteter på Krutfjället i Norge. Väckningen sköttes av Klas och hans Crew istället för K2:orna. Alla deltagare fick runt 7,5h sömn vilket inte ens var nära tillräckligt. Städningen, lägrets absolut roligaste aktivitet startades efter lunch och alla fick sina egna arbetsområden, det slutade med att hela gården var skinande ren som blänkande silver i midnattssol.

 

IMG_2577 IMG_2506 IMG_2449  IMG_2429
Allesammans tog sig sedan ombord på bussarna med ett kort stopp på Statoil för påfyllning av luft till fotbollen – eftermiddagens stora aktivitet på nationalarenan. Vi började med blandade lag, resultatet blev 3-0, men vilka som gjorde 3 mål är det ingen som riktigt vet. Matchen slutade med en Timeout och lagen gjordes om till ledarna och k2:orna mot alla de underbara konfirmanderna. Vid denna tidpunkt anlände André och Sayuri, och den förstnämnde gjorde ett av de vackrare målen i alla fall i hans egen åsikt. Vilket lag målet gjordes åt är dock lite osäkert. Resultatet blev till slut 2-0 och gissa vilka som vann… juste du hade rätt, det var såklart konfirmanderna! Tillbaka in i bussarna for vi och alla var mycket lökiga men ingen fick duscha för maten serverades direkt.

IMG_2435 IMG_2583

Efter maten gjorde några få den dagliga turen till Ica för vissa behov samtidigt som andra duschade. Efter pausen var det lektion med Marta om gudstjänst, nattvard var i fokus. Under lektionen hade vi ju såklart en och annan pingispaus med stora mängder drama. Vi pratade också om hur man själv skulle lägga upp en gudstjänst, fikapauser blev resultatet. Kvällsfika och andakt ledd av André följde sedan men tyvärr blev läggdags som vanligt avslutningen på dagen.

//Noa & Nils

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2015. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 7 – Trötthet, fotboll och städning

  1. Marianne Fält skriver:

    Vad roligt att få en liten inblick vad som händer om dagarna….Verkar vara hur kul som helst!

  2. Kristina Tyrberg skriver:

    Vilket fantastiskt läger ni verkar ha!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.