Dag 14 – Död, Braket och ledarnas favvoämne

Jag var inte beredd att jag skulle skriva bloggen idag. Det var egentligen nån annan som skulle skriva den men det blev ”ändrade planer” som Sverker uttryckte det. (100 % säker på att det nåt form av straff för att jag är bäst) Så om jag inte kommer ihåg allt så skyll på det. (att jag är bäst alltså)

Vi vaknade, åt frukost, läste undercentralen och sånt.  Y’know, the usual stuff.  Sedan hade vi lektion om uppståndelsen och om död och sorg. Sedan åt vi nått gott till lunch (Jag kommer inte ihåg vad men det var säkert gott).

IMG_2447Sen åkte vi ut på en tur till en topp som kallas Braket (eller nåt). Vi behövde åka bil en bit och jag fick äran att åka med August och hans SWAGMOBILE X2000 SWAG SWAG SWAG YOLO med turbo och andra coola saker (jag kan inget om bilar). Denna tur var lätt den blötaste hittills men den var inte så lång. Efter ett tag kom vi upp till en liten sjö på en platå. En bit bort fanns en lite IMG_2474topp man kunde bestiga om man ville. Åt andra hållet sa André att det fanns en grotta men det visade sig vara typ en grop i väggen. På tillbakavägen fick jag åka med Augusts SWAGMOBILE X2000 SWAG SWAG SWAG YOLO en gång till! Sen åt vi hamburgare till middag och sjöng för Sara som fyller år (GRATTIS!!) och hon fick en tröja som (typ) alla hade skrivit sina namn och typ grattis (eller nåt) på.  Sen åt vi tårta och alla levde lyckligt i alla sina dagar.

IMG_2475 IMG_2472 IMG_2465 IMG_2458 IMG_2455 IMG_2453 IMG_2448 IMG_2445

Lektionen på kvällen handlade om alla ledarnas (Förutom Klas och Marta för dom var på IMG_2479bröllop) favoritämne: Sex och sånt. Jag skojar inte, dom var as-taggade. Vi såg på en video som nån snubbe (Ska jag börja memorera random namn nu också?) spelat in. Han pratade om vad han tyckte om olika frågor rörande sexuallitet enligt bibeln. Sen fick vi ställa frågor till ledarna.

Sen var det kvällsfika, andakt och nu vill jag sova. GOD NATT.

(Förlåt om det blev lite konstigt men jag är lite stressad och trött. Och jag var verkligen inte beredd på att jag skulle göra det här idag. Om jag stavat fel på nåt är det för att jag tagit sommarlov :P)

/Hampus Eriksson

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2014. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.