Ledare 2014 – Marta Karlsson

Namnlös

Mitt namn är Marta Karlsson. Jag är nummer tre i en skara av sju barn,jag trivs i skogen och gillar det mesta som är kreativt. Ursprungligen kommer jag från Jörn i Västerbotten, men har de senaste åren studerat till pastor i Stockholm. Mina studier är nu alldeles strax klara och jag kommer åter igen bli norrlänning eftersom jag kommer börja jobba som pastor i Andreaskyrkan i Luleå och som föreningsutvecklare i Region Nord.

Det är också därför jag fått förmånen att vara med på fjällkonfa i år. Det blir första gången för mig, men förhoppningsvis inte den sista. Jag tycker det ska bli spännande och kul. Jag har varit uppe i Hemavan ett par gånger förut och trivs där väldigt bra, att nu få vara där på konfaläger i tre veckor känns underbart. Under lägret kommer jag hålla i några undervisningspass och andakter och självklart finnas med i allt annat som sker.

I sommar ser jag fram emot att lära känna alla konfirmander och K2:or och få vara med på diverse äventyr tillsammans med dem, stora som små. Jag ser fram emot en sommar av nya upplevelser. Upplevelser som utmanar och uppmuntrar oss, som lär oss vem vi är och som visar oss att Gud älskar oss. Även om det är min första fjällko

nfa har jag varit med på många andra läger och tycker att det är väldigt roligt. En av de saker som gör ett bra läger är just gemenskapen man får när man får växa och lära sig tillsammans. Det hoppas jag verkligen att vi ska få göra tillsammans i sommar.

Det här inlägget postades i Ledarna, Ledarpresentation, Ledarpresentation 2014. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.