Dag 16 – Badet

137279937146336700_resized 137279937917412600_resized 137279938525082000_resized 137279938990665100_resizedHallojsan allihopa! Nu är det jag som skriver igen.

Idag gick vi upp som vanligt, förutom några av oss som ville se André när han upptäckte att vi busa med honom. Inatt gick nämligen hela gruppen upp för att genomföra ett bus som vi hade planerat. Klockan tre samlades vi utanför stora huset. När vi hade kollat alla fönster och dörrar insåg vi att det skulle bli svårt att genomföra buset för ingenting var öppet! När vi var på väg tillbaks kom super smarta Alma på att kolla ytterdörren, som såklart var öppen. Vi tog oss in och satte upp plastfolie framför Andrés dörr så att han skulle gå rakt in i det när han gick ut genom dörren på morgonen. Allt var perfekt planerat, förutom den lilla detaljen att vi inte hade räknat med att vi skulle vara trötta och att det skulle vara mörkt. När André väl skulle gå ut ur sitt rum på morgonen duckade han lätt under plasten (som var allt för synlig.) Sedan dess har han klagat på oss att vi är sämst på att busa. Men men vi har inte låtit det förstöra våran busglädje, utan förbereder oss för att ge igen på André för hans trackande.

Senare på dagen fick vi reda på att vi skulle ut och bada. Alla blev överlyckliga. Vi åkte väg till en jättefin sandstrand där vi badade och hade det gött resten av eftermiddagen. Några omgångar Beach Volleyboll hanns också med. På kvällen har vi haft lektioner som vanligt och pratat om den Helige Anden.

137279939077557200_resizedVi fick också prova ut utrustning till glaciärturen som vi ska göra i morgon. Ville kunde inte hålla sig utan var gång på gång tvungen att fråga om man kunde döda folk med diverse vassa saker. Oskar förklarade för honom att man kan döda folk med sina händer också, så sakerna var inte så farliga trots att de var lite vassa.

137279939038679900_resizedNu ska vi kvällsfika och gå o lägga oss eftersom vi måste upp extra tidigt imorgon (suck)

HejsanHoppsan från mig //Moa

137279937738555700_resized

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2013. Bokmärk permalänken.

9 svar på Dag 16 – Badet

 1. simon furukärn eriksson skriver:

  Fint att ni badadade så så att ni blir rena. Hoppas att ni badar på torsda också så att ni blir rena inför Konfat. Jag vet innte hur konfremation stavas så jag skrev bara kobra :)/simon

 2. Monika Furukärn skriver:

  Gott för er att ni får lite tid att ta igen er och att ni även får möjlighet att bada lite, det kan behövas mellan alla lektioner. Antar att naturen i sig även den är en bra lektion i hur stor Gud är. Simma lugnt! Och ta det varligt på Glaciären i möra, den kan nog döda om man inte är försiktig…tänk på dä Ville ; ). Kraamar goa Annie, bara nåra dar kvar…

 3. Monika Furukärn skriver:

  Ps. Alltså med tanke på allt som skrivs om att Värmlänningarna hela tiden trillar å så…ta de vackert på glaciären i morgon kära Annie och Alvina!!! Love U vet ni…;) Ds.

 4. MJ skriver:

  Allt fniss och knyst natten innan har fått sin förklaring dagen efter.

 5. Helén L skriver:

  Gott att höra att ni har det bra!
  Lycka till med glaciär-turen och se upp med de vassa sakerna..

 6. simon furukärn eriksson skriver:

  Hoppas ingen skadar sig på Glaciärklättringen. :)/simon

 7. Maria Mattsson skriver:

  😛

 8. Annica skriver:

  Oj mycket verkar ni ha att göra. Hoppas att ni orkar ända fram till konfan. Ni har ork att busa då det är nog ingen fara. Sov gott nu !!

 9. Emma L skriver:

  Wow vad häftigt med glaciärtur. Ser fram emot bilderna, Klas är en asbabianbra fotograf! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.