Dag 15 – Till Norge!

Klas använder vattensprutan på sömniga konfirmander

Klas använder vattensprutan på sömniga konfirmander. Foto: Clara

Hej och hallå jag igen!

137262656246059900_resizedNär jag vakna upp så invänta jag de andra till frukosten för alla är så morgontrötta(dagens ungdom). Efter frukosten så hade vi morgon andakt och lektioner. Vi började lektionen med att ledarna svarade på några frågor vi hade. Sen började Oskar prata om olika kyrkor. Klas pratade sedan om döden och vad som händer efter man dör. Vi slutade första lektionen med att Sofia började prata om mission. Efter det år vi en fantastisk lunch som Kerstin hade gjort i ordning. Kommer bli jobbigt att komma för maten här är fantastisk.

137262657399357500_resized 137262656805215000_resizedEfter lunch så tog vi bilarna till grythind i Norge. Det var första gången jag var utanför Sverige. Vi gick ganska länge men det var helt klart värt det för hela vägen var fantastisk med bäckar och några sjöar till och med. Det var när jag såg bäckarna jag kom på ett ganska bra citat om Gud. Man kan tänka att vi människor är som en sjö och Gud som bäckarna för en bäck slutar aldrig rinna och fyller på sjön. Det är som Gud han slutar aldrig fylla på med energi, kärlek och tröst, Och om man vill så är det bara fylla på med mer under resan/livets gång. Men när vi kom så var utsikten extra speciell för vi såg lam och man såg verkligen hur långt som helst. Det var det mest fantastiska jag någonsin sett. Sen när vi gick ner var alla lite trötta och värmlänningarna ramlade hur många gånger som helst och skrattade i stortsätt hela vägen ner. När vi väl var nere efter mycket sång och skratt så åkte vi hem och duscha. Sedan åt vi en middag som bestod av kyckling och ris.

137262657807950200_resizedEfter middagen så hade vi lektion. Fast den blev lite senare än som vi brukar ha. För turen tog lite längre tiden än de andra turerna. Sen hade vi andakt och efter andakten fika vi. Så nu är man så där härligt mör och seg i kroppen. Men ja det var allt för mig. Hade bäst flodhäst som man brukar säga.

Det var allt för mig Ville eller vilma, villem, villiam, villburr, oskar, emil, och fler namn jag blivit kallade.

137262657614184200_resized

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2013. Bokmärk permalänken.

10 svar på Dag 15 – Till Norge!

 1. Maria Mattsson skriver:

  :P:P:P

 2. MJ skriver:

  Bea jobbat, Wilburrr
  Knycker din bild,om hur Gud är, till lämplig andakt.
  /Minipastorn

 3. simon furukärn eriksson skriver:

  Gött å få vatten i fejset! 😀 /simon

 4. simon furukärn eriksson skriver:

  Tur att ingen blåste ner från berget! 🙂 /simon

 5. simon furukärn eriksson skriver:

  Stekande hett antar jag. 🙂 /simon

 6. simon furukärn eriksson skriver:

  Hoppas att alla kom ner sen… 🙂 /simon

 7. Monika Furukärn skriver:

  Tack för några fantastiska bilder!!! Både de bilder ni tagit och delat, men även din braiga bild av Gud, den stämmer verkligen! Det som även är bra med ett konstant nytt tillflöde är att vattnet inte blir unket, som i en tjärn, typ. Vyerna är helt totalt oslagbara!!! Antar att det var värt mödan. Hårt arbete ger oftast lön på ett eller annat sätt. Längtar till er och den avkopplande omgivningen. Kram ”mamma Värmland” 😀

 8. simon furukärn eriksson skriver:

  Var ni påväg till Norige? Konstigt. :0

 9. Maria Mattsson skriver:

  Att du Villiam är som en riktig minipastor gör din mamma riktigt stolt och väldigt tårögd (saknar dig)…

 10. Signe Mattsson skriver:

  Shit vilken steeek bror man har då!! B)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.