Dag 7 – Köttfärsstädningsfotboll

Hejsan allihopa!

137193070049665800_resizedIdag började vi så sent som vid klockan tolv. Då många trötta konfirmander träffades för att äta lunch. Några hade förstås varit uppe ett tag och hunnit äta frukost. Klockan ett samlades vi sedan för att städa. Det blev många suckar när vi fick reda på att hela huset plus annexet skulle städas. Men vi samlade kraft och snart var det klart. Efteråt kollapsade vi i varsina hörn. För trötta för att till och med spela pingis (vilket är ovanligt.)

Till våran förskräckelse fick vi veta att vi skulle ut och röra på oss. Som tur var var det ingen lång fjällvandring vi var tvungna att göra, utan nu skulle det spelas fotboll. Vi delade in oss i lag. Mitt lag blev lite oroliga när vi upptäckte att vi skulle ha Andre mot oss. Men det löste sig, Andre gjorde flera snygga mål. (De flesta var självmål såklart) Vi spelade under hällregn men det var ingen som misströstade. Vi körde på tills någon bestämde att sista målet vinner. Mitt lag tog hem segern genom Almas snygga straff, Som Klas orsakade genom att slå till bollen med handen. (Tack Klas)137193070169338000_resized

Vi återvände lagom till middagen som vi hungrigt kastade oss över. Efter middagen blev det lektioner som handlade om Gudtjänster och varför vi firar dem. I pauserna hade vi återhämtat oss tillräckligt mycket för att orka spela pingis igen.137193070115471900_resized

Nu håller vi på att torka köttfärs (hur konstigt det än låter) till övernattningsturen som kommer nästa vecka. Och snart väntar kvällsfikat.

Det var allt för idag137193070987775400_resized
Hej svejs från mig //Moa

137193071165630400_resized

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2013. Bokmärk permalänken.

6 svar på Dag 7 – Köttfärsstädningsfotboll

 1. Simon Furukärn Eriksson skriver:

  Tja! Jag tycker se låret konstigt att torka kött, men d blir nog bra… Bra att ni får städa lite mä…:) 😉 / Simon

 2. Anders Brunnegård skriver:

  Skönt att se att Joel gjorde en insats i städningen (kameran ljuger väl inte) för tydligen var det också ett lämpligt tillfälle att ringa hem för första gången sedan lägerstarten. Tack Joel, det var trevligt att få höra din röst.

 3. MJ skriver:

  Wow
  Litterär ådra !
  Och rent är det
  KUL träffa er live.

 4. Ale mattsson skriver:

  Lycka till på turen och skit fiske på dig ville:)

 5. Helén L skriver:

  Det låter som ni har det riktigt bra 🙂
  Härligt att höra!
  … och städning… det är du ju proffs på, Elin

 6. Maria Mattsson skriver:

  Denna aktivitet städningen kan få praktiseras hemma också Villiam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.