Dag 6 – Midsommar

Hej alla glada!

Igår morse så var vi bara fyra konfirmander vid frukosten vid utsatt tid. För några hade tydligen varit uppe och natt vandrat och sov i brasrummet på övervåningen.  Efter frukosten så hade vi en morgonandakt. Under lektionen så prata vi om regler och vad som är rätt och fel. I början var vi konfirmander lite sega och svarade knappt, för alla börjar nog bli lite trötta. Sen åt vi lunch som var en midsommarbuffé.

Klockan 13:30 så gick vi ner i byn för att dansa lite runt midsommarstången. Men det gick lite si så där för trubaduren kunde inte en enda sång, och så sjöng han falskt. Men som tur var, var det några som styrde upp det hela och vi fick dansa lite. Efter det hade ledarna gjort i ordning en liten tävling. Vi hade blivit indelade i lag på morgonen, och alla lag skulle ha en kamera. För tävlingen gick ut på att vi skulle fota olika saker och hela laget skulle vara med på bilden. Som tillexempel Ingmar Stenmark och Anja Person.

Till middag så fick vi kyckling och ris, och Sofia och Kerstin hade gjort i ordning en jordgubbstårta som var jättegod. Efter middagen så skulle vi ha mer tävlingar i samma lag, och vi fick veta vinnaren på fototävlingen. Så klart vann mitt lag på fototävlingen.  De två andra deltävlingarna var jeopardy och så ska det låta. Det slutade tillslut med att det blev oavgjort mellan alla så vi fick dela på vinsten som var 3 påsar godis.

Efter tävlingarna hade Klas gjort upp börjat grilla ute vid grillplatsen. Så vi gick ut och åt lite hamburgare på kvällen. och sen hade vi en andakt ute som Oskar höll i. Vi konfirmander slutade sedan kvällen med att kolla på film. För vi fick sovmorgon idag. Men som vanligt är jag uppe först och väntar in de andra.

Hejdå! // Villiam Mattsson

Ett ord frå redaktören: Vi saknar kommentarer på inläggen i år. Passa på att skriva hälsningar till lägret, glada utrop och annat.

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2013. Bokmärk permalänken.

10 svar på Dag 6 – Midsommar

 1. Anders Brunnegård skriver:

  Roligt att ni delar med er av så mycket bilder. Hela lägret verkar ju gå som en dans!

 2. Emma skriver:

  Jätteroligt att läsa alla blogginlägg, ni skriver så bra! Nu åker jag till Kreta med mamma men kommer att följa bloggen ändå! Skickar speciellt några kramar till Elin, busa lagom och njut!

 3. MJ skriver:

  Nattvandring .. i sömnen förstås ..

 4. Simon Furukärn Eriksson skriver:

  Ha! Dansa runnit stången verkar roligt. Det gjorde inte vi…/simon

 5. Sanna Furukärn Eriksson skriver:

  Verkade jobbigt att kolla igenom alla bilderna:)

 6. Sanna Furukärn Eriksson skriver:

  Det måste ha varit jobbigt att kolla på alla bilderna som ni hade på datorn;)/sanna

 7. Maria mattsson skriver:

  Fint skrivet ville, de kom en tår i ögat:)<3

 8. Simon Furukärn Eriksson skriver:

  Ja

 9. Simon Furukärn Eriksson skriver:

  Jag antar att hamburgarna blev brända:)/simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.