Ledare 2013 – Sofia Fransson

Hallihallå!Ledarsofia

Sofia Fransson är mitt namn och är en av ledarna på Fjälllkonfan. Till vardags pluggar jag på Umeå Universitet till Personalvetare och är bosatt i Vännäs utanför Umeå. Under våren så har jag hunnit fylla 24 år. Jag ser mycket framemot fjällkonfan eftersom jag älskar att vara på läger i Hemavan. Atmosfären och den underbara naturen gör att man finner ett lugn bara genom att befinna sig i Hemavan.

Att gå konfa är allt från roligt, jobbigt, frustrerande och spännade. Att få brottas med tankar och funderingar med sig själv och andra är inte alltid lätt men otroligt givande. Så samla på dig alla frågor som du har kring livet och kristen tro så ska vi ledare på bästa sätt försöka brottas med frågorna tillsammans med dig och det övriga konfirmanderna.

Tre saker som jag vill ha med mig på fjället:

  •     Choklad, det bästa sättet att belöna sig själv efter en lång vandring
  •     Varma kläder, är inte så mycket för att frysa..
  •     Trevligt sällskap, allt blir roligt i gott sällskap

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarna, Ledarpresentation, Ledarpresentation 2013. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.