Dag 20 – Den stora hemligheten

God dag bloggen och alla kära läsare. Idag så är det dom två sista konfirmanderna som får den stora äran att blogga, och vi heter Vera och Selina.

Den här morgonen vaknade vi senare än vanligt för att få den nattliga sömn vi behöver efter den sena gårdagen, för att samla kraft till denna fullspäckade dag. Det var först idag som man riktigt kände den kliande från känslan från dom femtioelva myggbetten vi fick från gårdagens kväll på badtunne-myggfarmen. Frukosten serverades vid klockan tio, och alla infann sig i någorlunda tid (så någorlunda det kan bli här). När våra magar var fyllda gick vi upp till kyrksalen till ännu ett avsnitt av undercentralen. Vi fick information om den kommande dagen, som vi (tyvärr) inte kan ge er speciellt ingående information om, eftersom det ska föreställa en hemlighet! Vi finslipade våra (censurerat) till den perfektaste perfektionen innan vi fick våra efterlängtade potatisburgare men fläsk till lunch. Efter lunchen löd ett par underbart kaotiska timmar av planderandet till ”the big secret” som bara vi konfirmander vet om (ledarna vet alltså inte om något om detta).
Till middag var det japansk kotlett med potatis, vilket var utsökt, delikat, alltså riktigt gött! Till efterätt fick vi en obeskrivligt god blåbärs-mousse. Maten här är så supergod att ni inte kan förstå…!

Hmm… Vi blev just lite småbesvikna eftersom vi just insåg att vi inte har gjort något vi får berätta om idag, och att detta därmed blir en av dom kortare inläggen på våran blogg. Det ända sättet att för er att få veta vad vi sysslat med den här dagen är att komma hit till Hemavan, komma hit till alla underbara människor, den otroligt vackra miljön (dock till alla blodsugande myggor), hit till OSS!

Nu är det snart dags att borsta tänderna och krypa ner i våra varma sängar till den näst sista (det gör ont att bara tänka på det) natten här i Hemavan.
Ha’ re’ gött!

/Vera och Selina

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.