Om 1½ vecka drar det igång

Den 17 juni, i nådens år 2012, kommer kommer 19 förväntansfulla och nervösa fjällkonfirmander att påbörja sin tre veckor långa vistelse på SMU Fjällgård, Hemavan Fjällstation, där de kommer att få vara med om många strapatser och lära sig mycket om sig själva och kristen tro. Vill ni följa våra äventyr så föreslår jag, om ni nu inte redan gjort det, att ni följer vår RSS-flöde, vår facebooksida eller vår twittertagg (se nedan).

RSS-flöde: https://fjallkonfa.se/?feed=rss2
Facebooksida: http://www.facebook.com/Fjallkonfa
Twittertagg: #fjallkonfa 

Nä nu ska jag fortsätta med packningen så att jag är säker på att jag  har med mig allt som jag behöver: en liten ryggsäck för dagsturer, en stor ryggsäck för övernattning, någonting att ha på huvudet (t.ex. en Indiana Jones-hatt), en bibel och en massa andra saker. Men kanske viktigast av allt (förutom bibeln då); en vattenflaska eller ett vätskesystem, man måste dricka mycket vatten när man går uppe på fjället.

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Information, Ledarna. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Om 1½ vecka drar det igång

  1. anna h skriver:

    åhh, ni får ha det asbabiantrevligt i sommar!! Jag kommer troget följa bloggen!! (för visst kommer den uppdateras precis som förra året?) 🙂 kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.