Dag 9: Tältnatt, materialvård och Wonder

Shalom bloggen! Idag skriver Arvid och Rebecka (IGEN)

Vi väcktes i våra tält, väldigt tidigt, djuptfrysta i våra sovsäckar. Sedan efter det så tog vi ned tälten vilket var onödigt svårt. Vi åt sedan en välförtjänt magisk frukost. Alla packade snabbt ihop sina ryggsäckar och börade vandra ned för de hala, livsfariga stenhällarna.

Vi lyckades ta oss ned till bilarna oskadda. Sedan kom vi tillbaka till vår bas där vi fick BANGER mat av vår älskade Mojo som vi alla hade längtat efter, efter all skum mat på fjället.

Under eftermiddagen så packade vi upp våra grejor och hade materialvård. TRÅÅÅKIGT (endast diskning)!! Efter materialvården så chillade vi bara och kollade på MAZE RUNNER TVÅ och halva TREAN. Sedan bar det av till middagen.

Till middagen förtärde vi kycklingpasta som smakade kyckling och pasta. Därefter kollade vi på en film som heter ”Wonder”. Den handlade om en pojke som heter August Pullman, filmen var väldigt sorglig men bra!!

Nu har vi nyss haft kvällsandakt, och snart ska vi hoppa i kojs. Sovgött!

Toodles!

Det här inlägget postades i Dagbok 2024. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.