Dag 8: SOLO, topptur och pinnepinne

Hallå alla bloggläsare! Idag skriver Oskar med C och Sigrid utan K.

Vi har precis vaknat upp efter en godnatt sömn i tälten. VI VAR VARMAA och UTVILADE!! Morgonen började med en god frukost som bestod av gröt med äpple i (SIGRID ÅT GRÖT), mackor och kaffe. Därefter hade vi morgonandakt med Narnia. Som vanligt (alltid bra väder i Hemavan) var vädret superfint och soligt.

Efter morgonandakten så skickade ledarna ut oss på SOLO (sitta still i 2 timmar helt tyst och försöka komma tillbaka efter 2 timmar). ”Det var tråkigt”, ”Det var fridfullt” och ”Det var pisstråkigt”. Allan var tillbaka på MINUTEN!!! SICK!!

Efter SOLO så åt vi lunch som bestod av soppa, oboy och mackor. SMARRE!

Eftermiddagen bestod av en topptur. Under toppturen gick vi utan ledare med uppgift att hålla ihop gruppen oavsett vad. Vi fick ta med en bullpåse och vatten. Bullarna var nybakade, saftiga och vältillagade (på ett bageri som hade 3 michilin stjärnor). Gruppen höll ihop i början, eftersom Rebecka skrek på de som gick för snabbt. Så det gick FINT!!

Efter toppturen så åt vi middag som Andre gjorde. Det var en smarrig köttfärssås, men morötterna var lite torra. Men det var supergott, TACK Andre!! Arvid åt sten.

Efter middagen så byggde några killar en toalett på fjällsidan. Toaletterna blev bra och smidiga.

Under kvällen så läste vi Narnia och hade kvällsandakt uppe på fjälltoppen. Det var jätte mysigt. Efter andakten körde vi ”pinnepinne”. Alla sträckte sig, särskilt Arvid som sträckte jumskarna. MEN MEN!!! Sen pissade killarna i led i solnedgången.

Tack för idag, hälsningar Oscar och Sigrid!

TOODLES!!

Det här inlägget postades i Dagbok 2024. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.