Dag 21 – Föräldrar, spex och dop

Dag 21

Hej bloggen. Dagen började dagen med ännu en väckning från Hanna. Sedan steg vi upp och åt frukost. Efter frukosten fortsatte vi öva på vår presentation och dans, senare fick vi träffa våra familjer och åt lunch tillsammans med dem och massor av andra personer, det var jättekul!

Efter lunchen hade vi en kort paus innan vi åkte till Laisaliden.  Väl där parkerade först alla på fel parkering innan vi hade en kort tipspromenad om vad vi gjort under lägret. När alla var klara gick vi igenom svaren och inte ens alla konfirmanderna fick alla rätt. Efter det åkte alla konfirmanderna tillbaka och fick en paus. Det sista vi gjorde innan middagen var att gå igenom dansen en sista gång.

Efter en god middag gick vi igenom våra draman en sista gång innan uppvisning. Sedan kom alla anhöriga till fjällstationen för att titta på uppträdandet. Först gjorde vi konfirmander ett drama om hur vi upplevt lägret och sedan var det ledarnas tur. Ledarna hade först en sång om vad vi gjort som de senare illustrerade genom ett drama. De hade även en prestation där de hade en text om alla konfirmander. När de var klara med det hade ledarna förberett fjällfyrolympianen, den bestod av 4 grenar och konfirmanderna och de anhöriga kom lika.

När detta var klart var det dags för dop. Det började med att alla gick ner till älven där vi sjöng sånger medans vi väntade på Isac och Levi. Efter de hade blivit döpta i den kalla älven hade vi en kramring runt om dem och alla fick ha dopbekräftelse. Till sist var vi klara och då var det dags för ett stort kvälls fika

/Egil & Eskil

Det här inlägget postades i Dagbok 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.