Dag 2 – Narnia, Kvarnbäcken och Bruce

Hej!

Första bloggen skrivs av Benjamin och My.

Dagen började med fin väckningssång framförd av Andre och gröt med lingonsylt. Efter den goda frukosten hade vi morgonsamling där högläsning av den första Narnia-boken påbörjades. Sedan gick vi direkt ner till lektionssalen och påbörjade vår första lektion. Där gick vi igenom kristendomens grunder och gjorde en fyrahörns-övning. Där fick vi höra många intressanta tankar från de andra konfirmanderna.

Efter den första lektionen tog vi oss upp till matsalen där raggmunkar med bacon serverades (morotsbacon för vegetarianerna), det tyckte de flesta var gott. Efter lunch var det bråttom att packa väskorna till vår första tur. Innan vi fick gå ut skulle vi pröva kåporna för att se till så att fick rätt längd. Efter en massa påminnelser om att ta på myggmedel tog vi oss ut. Vi blev då uppdelade i tre grupper och sedan började vandringen, först ner för den långa backen men sedan upp längs Kvarnbäcken. Efter många stopp var vi äntligen uppe på toppen där alla grupper möttes. Där uppe körde vi en lek som kallas Samuraj, det tyckte vi var halvt roligt. Efter leken fick vi konfirmander ta oss ner på egen hand.

Efter vandringen hade vi lite fritid, många tog en dusch efter turen. Nästan alla drog ner till ICA där tolv liter multivitamin juice och två kilo chokladflingor konsumerades. Efter shoppingturen serverades middag, vilket var spagetti med köttfärssås. Efter middagen drog vi ner till lektionssalen och tittade på en film som vi ska diskutera imorgon.

Aja, nu ska vi dra och spela pingis med de andra.
Hejdå!

Det här inlägget postades i Dagbok 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.